Video In Motion / DVD Vrijschakelen

Veel nieuwe voertuigen worden geleverd met een prachtig (navigatie)scherm waarop u een verscheidenheid aan videomateriaal op kunt afspelen. Echter, u kunt enkel gebruik maken van deze functie indien het voertuig stilstaat, zodra u een snelheid van meer dan circa 5 km/h behaald gaat het beeld op zwart (het geluid van de video blijft echter nog wel hoorbaar).

Wilt u of u medepassagiers toch kunnen genieten van video (DVD films, AVI-bestanden, MP4-bestanden) tijdens het rijden, dan hebben wij de ideale oplossing voor u.

Vanaf heden is het mogelijk om een aanpassing door te voeren op uw (navigatie)systeem, zodat deze functie ook tijdens het rijden beschikbaar blijft. Deze Video In Motion beveiliging kunnen wij veilig (softwarematig) voor u deactiveren. De software van uw (navigatie)systeem wordt op een officiƫle manier aangepast zonder tussenkomst van andere hardware matige modules en/of onderdelen. Dit zodat de fabrieksgarantie wordt behouden.

Het (navigatie)systeem hoeft dus niet te worden uitgebouwd, enkel een speciale kabel en een laptop zijn afdoende om de wijziging te bewerkstelligen. Er wordt dus niets geopend of gedemonteerd! Het activeren van de Video In Motion-functie neemt slechts een paar minuten in beslag.

Het activeren van de Video In Motion-functie is mogelijk bij de volgende modellen en (navigatie)systemen:

MerkModelInfotainmentsysteem
Volkswagen
Passat (vanaf 2014) Discover Pro / Discover Media
Golf (GTI / GTD / GTE / R / Sportsvan / Variant) (vanaf 2013) Discover Pro / Discover Media
Polo (vanaf 2014)Discover Media
Kever (vanaf 2014)Discover Media
Touareg (vanaf 2010)RNS 850
Audi
A1RMC / MMI 3G
A3MMI 3G
A4MMI 3G
A5MMI 3G
A6MMI 4G
A7MMI 4G
A8MMI 4G
Q3MMI 3G
Q5MMI 3G
Q7MMI 3G
Skoda
Superb III (Combi)Columbus / Amundsen
Octavia III (Combi)Columbus / Amundsen
Rapid (Spaceback)Amundsen
Seat
Leon (vanaf 2012)Media System Navi (Plus)
Seat Ateca (vanaf 2016)Media System Navi (Plus)

Infotainment

*Na een update van de navigatiekaarten zal de Video In Motion-functie geactiveerd blijven. Bij een volledige firmware update van uw (navigatie)systeem kan het voorkomen dat de Video In Motion-functie weer gedeactiveerd wordt. Echter, merkdealers voeren niet zomaar een firmware update uit, dit gebeurt enkel in uitzonderlijke gevallen.
**Wij bieden een dienst aan en hebben jarenlange ervaring met het coderen van voertuigen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor alle mogelijke (negatieve) gevolgen en blijft de risico bij de klant berusten.