Klantervaringen

Klantervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

OBD Chotkan
Average rating:  
 644 reviews
 by M
T roc

İk kom altijd bij hem en hij is super goed

 by Vincent Boon
Ook met de Golf 8 👌

Bijna 6 jaar genoten van alle aanpassingen welke toentertijd door Chotkan zijn toegepast op mijn Golf 7.5. Nu was het tijd voor een Golf 8, ook voor deze Golf heeft Chotkan weer alles uit de kast getrokken. Ook deze keer werd alles weer rustig doorgenomen met duidelijke uitleg. Op de site had ik al leuke mogelijkheden gezien, ter plaatse werd me door Chotkan verteld dat er ook een mogelijkheid was om sportweergave in het instrumentenpaneel mogelijk te maken. Geweldig, ik kan nu kiezen voor tellers van een GTI of R!
Kortom, ik geniet weer dagelijks van alle aanpassingen, Chotkan is dé aanrader om je auto nog persoonlijker te maken: CHAPEAU!

Vincent.

 by Danny
Opties Tiguan aangezet

Vorige week langs geweest voor me Tiguan.

Super geholpen.betere service kan je echt niet verwachten.

 by Lenie
Golf 8 GTE

Al meerdere keren hier geweest en nu met mijn golf 8 GTE.
Zoals altijd weer goed geholpen en tevreden naar huis gereden.

 by Gertjan
Seat FR

Vandaag een goede update laten uitvoeren. Snel, bekwaam, en fijn in de
Omgang. Alles wordt getest na installatie en
indien nodig aangepast. Goede prijs/kwaliteit. Zeker een aanrader. Gewoon vakwerk.

 by Bob
Service en vakmanschap op topniveau

Wat een ongekende service en vriendelijkheid die je tegemoet treedt als je met Rakesh in de auto zit om de aanpassingsmogelijkheden door te spreken. In dit geval van mijn Passat B8. Hij neemt alle tijd en rust om de opties langs te lopen en de voordelen te benoemen. Hij geeft op ongedwongen wijze zijn advies en is ongelofelijk deskundig in het aanpassen van de software. Ik ben enorm blij met alle (verborgen) features die het leven van een VW berijder stukken aangenamer maakt. Top gedaan en een regelrechte aanrader voor iedereen!

 by Robert Jan
Zeer positieve ervaring!

Afgelopen weekend was ik in de gelegenheid om langs te komen omdat ik in de buurt was. Dit bleek op dat moment ook mogelijk te zijn, wat mij erg prettig uit kwam. Alle mogelijkheden gezamenlijk met Rakesh doorgenomen, waarbij ik gekozen heb om van alle relevante mogelijkheden gebruik te maken. De wijze hoe ik hierbij werd geadviseerd door Rakesh was bijzonder prettig! Zo wie zo was het contact erg plezierig met daarnaast een mooie uitwisseling van persoonlijke ervaringen wat het ook bijzonder en persoonlijk maakte. Voor mij is dit het adres om terug te komen als dat nodig mocht zijn! Bedank hiervoor!!

 by Peter
Geweldig goede service

Onze T-Roc is weer helemaal up to date! Letterlijk alle up-date's gedraaid en diverse goede en handige functies ingeschakeld zodat alles optimaal werkt en we nog veiliger én leuker kunnen rijden. Van eerste contact, met het eerlijke verhaal wat je kan verwachten, tot de laatste testrit met uitleg van de functies is gewoonweg super. Geen verrassingen; ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kortom een hele prettige ervaring met prettige vakkundige mensen. Bedankt!

 by Michèl van Antwerpen
Super goed geholpen

Bedankt voor het softwarematige coderen van mijn passat GTE !!! Alle verborgen fabrieksopties geactiveerd, diverse instellingen aangepast of vrijgeven die ik standaard niet had kunnen gebruiken. Zelfs verborgen fabrieksopties zijn nu beschikbaar! Super bedankt hier voor! Met name de interval van de lane assist aangepast dit rijd nu een stuk comfortabeler maar ook voor het coderen van de trekhaak kun je bij jou terecht.
Dit is het adres voor software aanpassingen.
Bedankt weer voor de verleende service.
Tot de volgende keer.

 by Ferdi
Nu weer met 2 VW's

Vandaag na een week weer terug bij de heren met 2 andere auto's voor mooie aanpassingen.

Zoals ik zei: Geen twijfel mogelijk, dit is HET adres waar u moet zijn.

OBD Chotkan bedankt en ga vooral zo door.

Page 1 of 65:
«
 
 
1
2
3
 
»